O le a le uiga o mata'itusi o ituaiga ta'itasi ma fa'ata'ita'iga o le eli?

O le a le uiga o mata'itusi o ituaiga ta'itasi ma fa'ata'ita'iga o le eli?Ou te talitonu o le toʻatele o tagata e leʻo tele se iloa e uiga i masini faufale o loʻo i ai lenei fesili.O le mea moni, o mataitusi ma numera o ituaiga taʻitasi ma faʻataʻitaʻiga excavator ei ai o latou uiga patino.A maeʻa ona malamalama i le uiga o nei numera ma mataitusi, o le a fesoasoani e malamalama atili ai i faʻamatalaga talafeagai o le excavator.

Ave nei faʻataʻitaʻiga e fai ma faʻataʻitaʻiga e faʻalauiloa, 320D, ZX200-3G, PC200-8, DH215LC-7, ou te talitonu o le a malamalama tagata uma i le uiga o nei mataitusi ma numera pe a uma le faʻamatalaga.

I le 320 o le Caterpillar 320D, o le 3 muamua o lona uiga o le "excavator".O oloa eseese ta'itasi a le Caterpillar o lo'o fa'atusalia e se numera 'ese'ese.O le eseesega foi lea i le va o le Caterpillar ma le ** gaosi masini faufale, mo se faʻataʻitaʻiga "1" o se togi, "7" o se loli faʻapipiʻi, "8" o le bulldozer, ma le "9" o se uta.
E faapena foi, o mataitusi i luma o le ** brand excavators o loʻo faʻatusalia foi le code excavator a le gaosimea, Komatsu "PC" mo le excavator, "WA" mo le loader, ma le "D" mo le bulldozer.
O le igoa ole excavator code a Hitachi o le "ZX", ole igoa ole excavator code a Doosan o le "DH", Kobelco o le "SK", ** faʻataʻitaʻiga faʻailoga faʻailoga i luma o mataitusi e faʻaalia ai le uiga o excavators.

4_1

A uma ona fai le mataitusi muamua, o le isi numera e tatau ona "320D".O le a le uiga o le 20?20 o lo'o fa'atusalia ai le tone o le eli.O le tone o le eli e 20 tone.I le PC200-8, 200 o lona uiga e 20 tone.I le DH215LC-7, 215 o lona uiga 21.5 tone, ma isi.
O le mataitusi D i tua o le 320D o loʻo faʻaalia ai le faasologa o oloa.O le fa'asologa lata mai a le Caterpillar e tatau ona avea ma oloa fa'asologa E.
O le PC200-8, -8 o loʻo faʻaalia ai le 8th augatupulaga oloa, ae o nisi fale gaosi oloa e mafai ona amata tuusaʻo mai -7, -8 aua e le umi le taimi, o lea o le uiga o lenei numera e mafai mo le tele o fale gaosi oloa. lagona.

O vaega autu ia o se faʻataʻitaʻiga o le excavator, e fai ma sui o le numera poʻo le mataitusi o le excavator + le tone o le excavator + le faasologa o le excavator / le uluai augatupulaga o le excavator.

E le gata i lea, o nisi tagata gaosi oloa mai fafo, ina ia mafai ona faʻafetaui i tulaga faʻapitoa o galuega i Saina, poʻo oloa faʻapitoa na gaosia e nisi tagata gaosi oloa mo tulaga faʻapitoa o galuega, o le a faʻaalia foi i le faʻataʻitaʻiga, e pei o le DH215LC-7, lea o le LC o lona uiga e. faʻalautele le ala, lea e masani ona faʻaaogaina mo le fausiaina o eleele malu."GC" i le 320DGC o lona uiga o le "fausiaina lautele", e aofia ai galuega eleele, vaitafe faatanoa vai eliina o oneone ma iliili (e le tatau ona maualuga tele), fausiaina o alatele, ma le fausiaina o nofoaafi lautele.E le talafeagai mo si'osi'omaga e pei o ma'a ma'a.O le "ME" i le Caterpillar 324ME o lona uiga o se faʻatonuga tele, e aofia ai se puʻupuʻu puʻupuʻu ma se pakete faʻalautele.

numera fa'ailoga-faaopoopo (pei o le -7, -9, ma isi)

E masani ona va'aia ituaiga Iapani ma Korea ma eli fa'apitonu'u-fa'atasi ai ma se fa'ailoga numera, e fa'ailoa ai le fa'atupuina o lenei oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le -8 i Komatsu PC200-8 o loʻo faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga lona 8 a Komatsu.O le -7 i Doosan DH300LC-7 o loʻo faʻaalia ai o le faʻataʻitaʻiga lona fitu a Doosan.O le mea moni, o le tele o tagata gaosi oloa i totonu o le atunuʻu na latou gaosia ni faʻailoga mo na o le 10 tausaga, ma o le taʻuina o latou excavators -7 poʻo -8 e mama lava "mulimuli i le masani."

tusiL

Ole tele o fa'ata'ita'iga eli e iai le upu "L".O lenei L o loʻo faʻatatau i le "extended crawler", lea e faʻamoemoe e faʻateleina le fesoʻotaʻiga i le va o le crawler ma le eleele.E masani ona faʻaaogaina mo tulaga faufale e malu ai le eleele.

tusiLC

O le LC o se faʻailoga masani i excavators.O ituaiga uma o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga "LC", e pei o Komatsu PC200LC-8, Doosan DX300LC-7, Yuchai YC230LC-8, Kobelco SK350LC-8 ma isi.

tusiH

I faʻataʻitaʻiga excavator a Hitachi Construction Machinery, o se logo e tutusa ma le "ZX360H-3" e masani ona vaʻaia, lea o le "H" o lona uiga o le mamafa-tiute ituaiga, lea e masani ona faʻaaogaina i tulaga eli.I totonu o oloa a Hitachi Construction Machinery, o le H-type e faʻaaogaina se faʻamalo faʻamalo malosi ma lalo o le tino savali, faʻapea foʻi ma le pakete papa ma le masini galue i luma e pei o tulaga masani.

tusiK

O le mataitusi "K" o loʻo faʻaalia foi i le Hitachi Construction Machinery's excavator product models, e pei o le "ZX210K-3" ma le "ZX330K-3", lea o le "K" o lona uiga o le ituaiga talepe.K-type excavators o loʻo faʻapipiʻiina i pulou ma masini puipui pito i luma e puipuia ai le pau o otaota i totonu o le taavale, ma faʻapipiʻi se masini puipuia savali e puipuia ai uamea mai le ulufale atu i le ala.


Taimi meli: Apr-14-2021