Fofo i le faʻafitauli o le faʻaleagaina o le paʻu o le excavator (paʻu uliuli)

A maeʻa ona galue le excavator mo se vaitaimi, o le paʻu o lima tetele ma laiti o le a faʻaalia, aemaise lava masini tuai.E sili atu ona ogaoga le liu.E to'atele tagata e le o mautinoa po'o le a le mafua'aga, ma latou manatu o se fa'afitauli lelei o le pa'u.

O le pa'u o le pa'u suau'u ose mea masani.E tele mafuaʻaga, ma o le tele o mafuaʻaga o le faʻailoga e leai se mea e faʻatatau i le lelei o le paʻu.O lo'o i lalo se fa'amatalaga pu'upu'u ile Komatsu pc228 excavator lea na toe fa'aleleia talu ai nei e tagata faigaluega fa'aleleia falegaosimea.Sei o tatou talanoa e uiga i le mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le cylinder excavator ma le fofo.

Fa'alavelave fa'alavelave:
O le Komatsu pc228 excavator a le tagata faʻatau, o le suauʻu suauʻu o le masini na suia le lanu (o le suauʻu suauʻu e uliuli), ma le suauʻu hydraulic na suia e le kamupani.Na o le silia ma le 500 itula na alu ai.Ou te le iloa po o le a le mea o tupu?

Fa'aletonu su'esu'ega o le fa'anumeraina o le fa'ato'aga eli (fa'ato'aga uliuli):
E masani lava, o le lanu o le paʻu e suia. I le taimi muamua, o le paʻu o le a foliga lanumoana, ona faʻapogisa malie lea o le lanu ona liua lea i le lanu viole, seia oʻo ina uliuli.
O le mea moni, o le faʻaleagaina o le paʻu e le mafua ona o le vailaʻau lava ia, ae o le pito i luga o loʻo ufiufi i se ata lanu, o lea e foliga mai o le paʻu ua faʻafefe.Se'i o tatou iloiloina muamua mafuaaga o le felanulanua'i o le pa'u.

1. Tele le eseesega o le vevela i le va o totonu ma fafo o le paʻu
O lenei tulaga e masani ona tupu i le taumalulu.A maeʻa ona galue le excavator mo se taimi umi, o le vevela o le hydraulic system e maualuga, ma o le vevela o le siosiomaga i fafo e matua maualalo lava.I le taimi nei, o loʻo i ai se eseesega tele o le vevela i le va o totonu ma fafo o le paʻu.O lo'o i ai le to'oto'o i le tulaga lea.O galuega i lalo e faigofie ona fa'aoso ai le fa'agogo e sui le lanu.
2. Le lelei o le suauʻu hydraulic e matua leaga tele
Pe a sui le suauʻu hydraulic o se excavator, ina ia mafai ai ona sefe tupe, e tele pule e le faʻatauina le suauʻu hydraulic muamua, lea e mafai ona faigofie ona suia le lanu.Talu ai o le suauʻu faʻapipiʻi o le a faʻaopoopoina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻamalosi, hydraulics o ituaiga gaosi eseese O le fua faatatau o faʻaopoopoga i totonu o le suauʻu e ese, o le faʻafefiloi o le a mafua ai le faʻaleagaina ma e aʻafia ai le faʻaogaina o le hydraulic system.
3. O loʻo i ai mea leaga i luga o le pito i luga ole tootoo
A o galue le excavator, o le cylinder rod o le hydraulic cylinder e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma le siosiomaga i fafo, ma e faigofie ona pipii i le pefu ma le faʻaleagaina, aemaise lava i tulaga faigaluega faigata, lea o le a sili atu ona ogaoga.Afai e le faʻamamāina i le taimi, o le faʻaputuina o le pefu ma le faʻaleagaina o le a mafua ai foi ona suia le lanu .
Afai e liu lanumoana, atonu e mafua mai i mea faʻapipiʻi i totonu o le faʻamaufaʻailoga suauʻu ma le suauʻu hydraulic pipii i le tootoo paʻu i le maualuga o le vevela.Afai e liu uliuli, atonu o le pulu o lo'o i totonu o le pulumu i totonu o le lima ofuina o lo'o fa'apipi'i i le pa'u.O le mafuaaga i luga o le pou.
4. O lo'o i ai laina lelei i luga o le pito i luga ole tootoo
O lo'o i ai se isi avanoa e fa'aletonu le lelei o le tootoo.O le pito i luga o le tootoo ogalaau e iai ta'eta'ei ma laina lelei e faigata ona maua i le mata le lava.O le mafuaʻaga autu o le le faʻafefeteina o le pito i luga o le piston rod i le taimi o le faʻaogaina o le eletise, ma o le a aliali mai taʻetaʻe.Le tulaga o le mamanu.O lenei tulaga e na'o se tioata fa'alautele malosi e maua.

A maeʻa ona talanoa e uiga i le mafuaʻaga o le faʻafefeteina o loʻo i luga, seʻi o tatou talanoa e uiga i le fofo i le faʻaleagaina o le paʻu eli (o le paʻu e uliuli):
1. Afai e te mauaina o le pito i luga o le paʻu o loʻo i ai se lanu lanumoana laʻititi ma laʻititi, e mafai ona e tuʻu na o oe. E masani lava, pe a maeʻa se vaitaimi o galuega, o le lanu lanumoana o le a otometi lava ona mou atu.
2. Afai e te iloa o le faʻafefeteina e matua ogaoga, e tatau ona e sui le faʻamaufaʻailoga suauʻu fou ma ofuina lima, ma siaki le faʻaogaina o le hydraulic i le taimi e tasi e aloese ai mai le maualuga o le vevela o le suauʻu eletise.O lenei tulaga e masani ona mou atu pe a mavae se vaitaimi.
3. Afai o le afa pito i luma o le paʻu paʻu ua faʻafefeteina, o lona uiga o le vevela o le suauʻu eletise e maualuga tele, ma e manaʻomia ona faʻamama atoatoa le radiator e faʻaitiitia ai le vevela o le suauʻu hydraulic i le taimi o galuega.
4. Afai e faʻafefete le paʻu pe a uma ona sui le suauʻu hydraulic o isi ituaiga, e tatau ona suia vave le suauʻu hydraulic muamua i le taimi nei.
5. Afai o le faʻailoga e mafua mai i le taʻe o le paʻu, o le faʻafitauli lea o le paʻu.Afai e mafai, fa'amaopoopo ma le kamupani gaosi oloa e fo'ia, pe fa'atau na'o oe se pa'u e sui ai.

I se faapuupuuga, e tele mafuaʻaga mo le faʻaleagaina o le cylinder, o nisi o ia mea e mafua mai i le siosiomaga i fafo, ma o le tele o mafuaʻaga autu o latou lava faʻafitauli.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lelei o le suauʻu eletise, o le maualuga o le vevela o le suauʻu eletise, o le lelei o le paʻu, ma isi mea, o le mea moni, o nei mea uma e manaʻomia ai i tatou i nisi o mataupu e manaʻomia ona gauai atu i le faagasologa o le tausiga i aso taitasi.

O le pa'u o le pa'u ua na'o se lapataiga la'ititi o lo'o fa'aletonu le faiga o le hydraulic system.O le taimi lava e te iloa ai e le mafai ona e pipili, e tatau ona e siaki lelei le masini hydraulic ma siaki vaega o loʻo i luga e siaki ai poʻo fea le faʻafitauli.Ou te talitonu a e fetaiai ma ni faaletonu faapena i le lumanai, o le a e iloa mai O a mafuaaga?Sei o tatou foia le faafitauli!

E le gata i lea, o loʻo tuʻuina atu e le matou kamupani ituaiga uma o pusa faʻailoga excavator.Afai e te manaʻomia le sui o le excavator cylinder, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi matou i soʻo se taimi.

垂直油缸修理包

XCMG Vertical Cylinder Repair Kit

PC200-8挖掘机气缸盖油缸总成6754-11-1101

Komatsu PC200-8 fa'apipi'i fa'ato'aga ulu fa'aputu fa'apotopotoga 6754-11-1101

263-76-05000油缸 2_750

Shantui 263-76-05000 cylinder


Taimi meli: Tes-20-2021