E auina atu e le CCMIE se vaega o Komatsu excavator vaega ma vaega tausiga i Kenya

O le vaiaso na tea nei, o le a auina atu i Kenya, Aferika se vaega o vaega o le Komatsu excavator ma vaega o le tausiga o le Komatsu pe a maeʻa asiasiga maʻoti i le fale teu oloa a le kamupani.

O se vaega o mea faʻaoga na faʻatau atu i Kenya i le taimi nei na filifili le tagata faʻatau e sainia se maliliega faʻatasi ma la matou kamupani ina ua uma ona asiasia le tele o kamupani.Na fiafia le tagata fa'atau i le malosi fa'apisinisi a le matou kamupani ma fa'aagaaga lelei o fa'amaumauga.

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻamalosia e le kamupani le atinaʻeina o maketi faʻavaomalo e tusa ai ma manaoga o maketi ma le tulaga o loʻo i ai nei o ana lava oloa.O se numera tele o faʻasologa maualuga o mea faʻaoga na faʻatau atu i Aferika, Southeast Asia, Latina Amerika ma isi itulagi.Ua manumalo le CCMIE i le viia mai tagata faatau ona o lona tulaga lelei o oloa, tekinolosi faapolofesa maoae ma le auaunaga atoatoa o le faatauina atu, lea e matua faaleleia atili ai le talaaga faavaomalo a le kamupani ma le faatuatuaina.

O oloa autu a le CCMIE o vaega ia o lauiloa lauiloa e pei o Komatsu, Shantui, Sany, Xugong, ma isi, ma le fiasefulu afe o faʻamatalaga ma ituaiga o vaega.O le kamupani e tausisi i le filosofia pisinisi o le pulega faapolofesa, pulega faamaoni, ma le tulaga mama, ma e masani ona pipii i maketi ma tagata e manaomia e avea ma taiala, e faavae i luga o se faiga pulega lelei ma faiga faamautinoaga lelei, faatasi ai ma se talaaga lelei, ma tau faatauva tulaga lelei. , ia faʻaauau Tuuina atu auaunaga faʻapolofesa maualuga ma maualuga mo le tele o tagata faʻaoga.

PC200所有滤芯


Taimi meli: Sep-09-2021